Hinnasto

Mökit
 

 

Hinnasto

Mökit

Pahkalanniemi Camping mökit 1 2 3 hinnasto

Mökit 1, 2, 3

79 €/yö/mökki

4 henkilölle, juokseva kylmä vesi, sähkölämmitys. Keittiössä mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvinkeitin ja ruokailuryhmä. Yksi huone, jossa on 2 erillistä vuodetta ja levitettävä vuodesohva. Vuoteissa ovat tyynyt, peitot ja patjat. Omat liinavaatteet tai vuokraa ne vastaanototosta (liinavaatesetti 10 €, pyyhe 3 €). Leirintämökit ovat käytössä vain kesäaikaan. Wc ja suihku ovat huoltorakennuksessa muutaman kymmenen metrin päässä.

Loppusiivous ei sisälly hintaan. Voit tehdä loppusiivouksen itse tai tilata sen vastaanotosta (50 €/mökki)Pahkalanniemi Camping mökki 4 hinnasto

Mökki 4

100 €/yö/mökki

4-5 henkilölle, juokseva lämmin vesi, sähkölämmitys. Keittiössä mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvinkeitin ja ruokailuryhmä. Tupakeittiö ja makuualkovi, jossa 120 cm leveä parivuode, tuvassa 2 erillistä vuodetta sekä levitettävä vuodesohva. Vuoteissa ovat tyynyt, peitot ja patjat. Omat liinavaatteet tai vuokraa ne vastaanototosta (liinavaatesetti 10 €, pyyhe 3 €). Terassilla pöytäryhmä. Sähkölämmitteinen sauna ja suihku. Leirintämökit ovat käytössä vain kesäaikaan. Wc on huoltorakennuksessa muutaman kymmenen metrin päässä.

Loppusiivous ei sisälly hintaan. Voit tehdä loppusiivouksen itse tai tilata sen vastaanotosta (50 €/mökki)
Mökki 5, 6

59 €/yö/mökki

4 henkilölle, ei juoksevaa vettä, sähkölämmitys. Keittiössä mikroaaltouuni, jääkaappi. Yksi huone, jossa on 2 erillistä vuodetta ja levitettävä vuodesohva ja ruokailuryhmä. Vuoteissa ovat tyynyt, peitot ja patjat. Omat liinavaatteet tai vuokraa ne vastaanototosta (liinavaatesetti 10 €, pyyhe 3 €). Leirintämökit ovat käytössä vain kesäaikaan. Wc ja suihku ovat huoltorakennuksessa muutaman kymmenen metrin päässä.

Loppusiivous ei sisälly hintaan. Voit tehdä loppusiivouksen itse tai tilata sen vastaanotosta (50 €/mökki)Leirintäalue aluemaksut 1.5.-31.10.

Matkailuajoneuvot (perusmaksu sisältää sähkön 2 kw/h)

Perusmaksu 24,90 €/yö
Perusmaksu SFC 22,90 €/yö

+ henkilömaksut aikuiset 5,00 €/yö,
lapset 0-17 v. 2,00 €/yö

Telttapaikka (ei sähköliitäntää)

15 €/yö

+ henkilömaksut aikuiset 5,00 €/yö,
lapset 0-17 v. 2,00 €/yö

Sauna

Pahkalanniemi sauna ja palju

Majoittujille 30 €/h, ulkopuolisille 40 €/h

Sähkölämmitteinen sauna. Löylyhuone, pesuhuone, pukuhuone, kaksi suihkua. Saunatuvassa ruoanlaitomahdollisuus, jääkaappi, pakastin, ruokailuryhmä. Erillinen wc.

Pesutupa