Hinnasto

Mökit
 

 

Hinnasto

Mökit

Pahkalanniemi Camping mökit 1 2 3 hinnasto

Mökit 1, 2, 3

79 €/yö/mökki

4 henkilölle, juokseva kylmä vesi, sähkölämmitys. Keittiössä mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvinkeitin ja ruokailuryhmä. Yksi huone, jossa on 2 erillistä vuodetta ja levitettävä vuodesohva. Vuoteissa ovat tyynyt, peitot ja patjat. Omat liinavaatteet tai vuokraa ne vastaanototosta (liinavaatesetti 10 €, pyyhe 3 €). Leirintämökit ovat käytössä vain kesäaikaan.

Loppusiivous ei sisälly hintaan. Voit tehdä loppusiivouksen itse tai tilata sen vastaanotosta (50 €/mökki)Pahkalanniemi Camping mökki 4 hinnasto

Mökki 4

100 €/yö/mökki

4-5 henkilölle, juokseva lämmin vesi, sähkölämmitys. Keittiössä mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvinkeitin ja ruokailuryhmä. Tupakeittiö ja makuualkovi, jossa 120 cm leveä parivuode, tuvassa 2 erillistä vuodetta sekä levitettävä vuodesohva. Vuoteissa ovat tyynyt, peitot ja patjat. Omat liinavaatteet tai vuokraa ne vastaanototosta (liinavaatesetti 10 €, pyyhe 3 €). Terassilla pöytäryhmä. Sähkölämmitteinen sauna ja suihku. Leirintämökit ovat käytössä vain kesäaikaan.

Loppusiivous ei sisälly hintaan. Voit tehdä loppusiivouksen itse tai tilata sen vastaanotosta (50 €/mökki)
Mökki 5, 6

59 €/yö/mökki

4 henkilölle, ei juoksevaa vettä, sähkölämmitys. Keittiössä mikroaaltouuni, jääkaappi. Yksi huone, jossa on 2 erillistä vuodetta ja levitettävä vuodesohva ja ruokailuryhmä. Vuoteissa ovat tyynyt, peitot ja patjat. Omat liinavaatteet tai vuokraa ne vastaanototosta (liinavaatesetti 10 €, pyyhe 3 €). Leirintämökit ovat käytössä vain kesäaikaan.

Loppusiivous ei sisälly hintaan. Voit tehdä loppusiivouksen itse tai tilata sen vastaanotosta (50 €/mökki)Leirintäalue aluemaksut 1.5.-30.9.

Matkailuajoneuvot (perusmaksu sisältää sähkön 2 kw/h)

Perusmaksu 24,90 €/yö
Perusmaksu SFC 22,90 €/yö

+ henkilömaksut aikuiset 5,00 €/yö,
lapset 0-17 v. 2,00 €/yö

Telttapaikka (ei sähköliitäntää)

14 €/yö

+ henkilömaksut aikuiset 5,00 €/yö,
lapset 0-17 v. 2,00 €/yö

Sauna

Pahkalanniemi sauna ja palju

Majoittujille 30 €/h, ulkopuolisille 40 €/h

Sähkölämmitteinen sauna. Löylyhuone, pesuhuone, pukuhuone, kaksi suihkua. Saunatuvassa ruoanlaitomahdollisuus, jääkaappi, pakastin, ruokailuryhmä. Erillinen wc.

Palju on käytössä tilauksesta itsepalveluperiaatteella.

Pesutupa