Mökit

Pahkalanniemessä on 6 kpl 4 hengen mökkiä, jotka ovat kesäaikaan käytössä. Osassa mökeistä on juokseva vesi, kylmä tai lämmin. Mökissä nro 4 on oma sauna. Kaikissa mökeissä ovat tyynyt, peitot ja patjat. Suosittelemme omia vuodevaatteita tai voit myös vuokrata vuodevaatteet vastaanotosta.                Mökeissä ei ole WC:tä. WC:t ovat muutaman kymmenen metrin päässä huoltorakennuksessa. Mökkimaksuun sisältyy huoltorakennuksen ja kodan käyttö.

Mökin saa käyttöön klo 14 ja luovutus on klo 12 mennessä. Mahdolliset peruutukset voi tehdä veloituksetta 8 vuorokautta ennen saapumispäivää. Muussa tapauksessa veloitamme koko varauksen hinnan. Veloitamme koko varauksen hinnan myös, jos mökkiin jätetään saapumatta.


Leirintäalue

Leirintäalueella on 60 vaunupaikkaa, joista sähköistettyjä 60 kpl. Lisäksi telttapaikkoja. Alueella on tilaussauna. Saunasta pääsee pulahtamaan myös järveen. Saunatuvassa on  ruoanlaittomahdollisuus.

Huoltorakennuksessa on suihkut ja WC:t, ruokailutila, kesäkeittiö, ruoanlaitto- ja tiskausmahdollisuus. Leirintäalueelta löytyy myös grillikota. Karavaanareiden aluemaksuun sisältyy sähkö (maks. 2 kw/h). Leiriytymis- ja mökkimaksuihin sisältyy huoltorakennuksen ja kodan käyttö.